Стартували продажі оновленого крос-купе Changan CS85 > Gercek Tesisat

Стартували продажі оновленого крос-купе Changan CS85

На ринку Китаю стартували продажі Changan CS85 2023 модельного року. З оновленням купеподібного кросоверу, який конкурує з Haval F7x і Geely Tugella, злегка освіжили бортову електроніку, залишивши зовнішність майже без змін. Гама двигунів теж колишня, але стартовий турбомотор об’ємом 1,5 літра став потужнішим і тяговішим. Ціна рестайлінгового крос-купе на домашньому ринку стартує лише зі 120 тисяч юанів (близько 17 тисяч доларів).

Вже друге оновлення в історії Changan CS85 не позначилося на зовнішності крос-купе, якщо не брати до уваги більш якісних матеріалів. Не змінилося навіть наповнення радіаторної решітки, як і фірмовий червоний декор марки, якому «вторять» гальмівні супорти в колір. У базі CS85 покладені 18-дюймові колісні диски, в топової комплектації – 19-дюймові.

Інформаційно-розважальній системі підвищили продуктивність. Розмірність її екрану варіюється від 10 до 12,3 дюйма залежно від виконання, а віртуальної панелі приладів – від 7 до 10,25 дюйма. Також у списку оснащення: світлодіодна оптика, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, клімат-контроль та панорамний дах.

Найпомітніша зміна сталася під капотом. Винятково передньопривідний Changan CS85, як і раніше, пропонують з 1,5-літровим і дволітровим турбомоторами, але менший за об’ємом двигун тепер видає 188 кінських сил і 300 Нм крутного моменту в порівнянні з колишніми 178 силами і 265 Нм. Агрегат на два літри розвиває 233 сил та 360 Нм моменту, як і на дорестайлінговому всешляховику. Пару першому мотору складає семідіапазонний «робот», другому – восьмиступінчастий автомат.

admin

Наверх