Стало відомо, звідки в Україну привозять викрадені автомобілі > Gercek Tesisat

Стало відомо, звідки в Україну привозять викрадені автомобілі

Щорічно в Україні під час реєстрації у сервісних центрах МВС виявляють сотні автомобілів, які розшукує Інтерпол. Їхні власники стикаються із серйозними проблемами. Видання «Закон і Бізнес», посилаючись на Департамент міжнародного поліцейського співробітництва, розповіло, з яких країн найчастіше ввозять в Україну викрадені автомобілі.

У 2021 році в Україні виявили 312 автомобілів, які перебували в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. З них 72 машини були викрадені в Італії, 59 – у Чехії, 50 – у Німеччині, 26 – у РФ, а 18 – у Польщі.

Слід зазначити, що вищевказані країни вже кілька років поспіль є лідерами за кількістю вкрадених автомобілів, що ввозяться в Україну.

Таким чином, якщо ви хочете купити б/у автомобіль, то обов’язково дізнайтеся, звідки його привезли в Україну. Крім того, обов’язково перевірте його на відкритих базах МВС. Перевірити авто в базах МВС можна за VIN-номером кузова або шасі.

Крім того, перевірити автомобіль допоможуть сервіси МТСБУ перевірки дії страхового поліса та зеленої картки. Там пошук йде за державним номером ТЗ та за номером поліса.

Якщо під час реєстрації у сервісному центрі МВС з’ясовується, що автомобіль перебуває у розшуку, його вилучають і проводять відповідне розслідування.

admin

Наверх