Свято наближається! Зробіть собі подарунок > Gercek Tesisat

Свято наближається! Зробіть собі подарунок

Новий рік наближається стрімко і невпинно. Десь як Gazel до пішохідного переходу в перший великий снігопад у Києві (нажахане обличчя водія свідчить про те, що він кається за лису гуму й за дурне бажання зекономити на комплектації без ABS). Фух!.. Зіткнення не відбулося. Водій вантажівки розслабляється і думає, що не все так погано. Та й гума не така вже лиса, ну!..

Мораль цієї вступної байки проста, як механічний склопідіймач. Перше: не будьте, як той водій Gazel’i. Пам’ятайте, що зимові дороги більш вибагливі як до вас, так і до вашого авто.

Друге: що Новий рік таки прийде, але як ви його зустрінете, залежить винятково від вас.

Ми ж скромно пропонуємо вам зустріти його з новим автомобілем. Цей текст – другий із серії дайджестів про знижки та акції на купівлю авто і його обслуговування. Цього разу він передноворічний.

Одразу до справи: Hyundai пропонує свій маленький кросовер Venue зі знижкою від 12 тис. грн до 15 тис. грн. Автомобіль доступний у трьох комплектаціях, є вибір і між «механікою» та автоматичною коробкою. Крім того, є й програма кредитування Hyundai Finance: перший внесок від 10%, кредит під 0.01% річних, термін – до 3 років.

Не дивлячись на те, що седан Citroen C-Elysee нижчий за кросовер Venue, та якби міг, то дивився би на нього звисока. Тому що Сitroen запропонований зі знижкою вже 30 тис. грн. Деталі? Акція поширюється на автомобілі виняткового в комплектації Feel із 1.6-літровим атмосферним двигуном і п’ятиступеневою «механікою». Кажуть, склад таких авто обмежений.

Далі за програмою – кредити. Якщо і Venue, і C-Elysee здаються вам замаленькими, можна уважно поглянути на Jetour. Голосно заявляючи про «Спеціальну програму кредитування» Jetour Express Credit, вони обіцяють вам віддати зовсім немаленький семимісний (!) кросовер Jetour X70 з першим внеском від 10%, а самі виплати обіцяють розтягнути до 84 місяців. Річна ставка – від 0.01% до 6.69%. Крім того, є дві хороші новини: КАСКО можна включити в тіло кредиту, а ще кросовер має 20 см кліренсу. І це точно потішить ваше его.

Врешті, й Haval пропонує свої – звісно ж, кажуть, що вигідні – умови кредитування. Увага! Аж на два кросовери: у грі як Haval H6, так і Haval Jolion. І представники бренду називають навіть точну суму мінімального початкового внеску, віддавши який, ви зможете із замріяною усмішкою виїхати із дилерського центру на вже власному кросовері. Для H6 це 145 929 грн, для Jolion – 113 440 грн. І ще. З усього списку зазначених автомобілів лише Haval комплектуються повним приводом.

Врешті, якщо вже справа дійшла до обговорення китайських кросоверів, незле вам нагадати, що зовсім нещодавно до України приїхав компактний SUV Chery Tiggo 2 Pro. Базова комплектація під назвою Luxury (о, в Chery знаються на маркетингу!..) обійдеться у 379 053 грн.

І з найактуальнішого (бо останній тиждень був дуже багатим на актуальні для нашого ринку автомобілі). Були оголошені офіційні ціни на корейський кросовер KIA Sportage і японський кросовер Nissan Qashqai. Й навіть якщо ви не збираєтеся купувати саме ці автомобілі, їхню вартість знати не завадить. Бо саме попередні Sportage і Qashqai займали одні з найвищих рядків в рейтингах українських продажів, слугуючи таким собі камертоном цін у нашому сегменті С-SUV.

Кажуть, що Новий рік – час здійснення бажань. Але ми з вами дорослі, тож знаємо, що таке кажуть лиш дітям. Здійснення бажань дорослих залежить від того, наскільки добре вони працювати впродовж року й наскільки уважно читають умови договору кредитування. Сподіваємося, ви належите до обидвох категорій. А ще до тих, хто вірить не тільки у Святого Миколая, але й у силу Знаків, Розмітки й Правил дорожнього руху.

admin

Наверх