Річний тираж екстремального Ford Bronco Raptor розпроданий за чотири місяці > Gercek Tesisat

Річний тираж екстремального Ford Bronco Raptor розпроданий за чотири місяці

Ford Bronco Raptor повторив долю електричного кросовера Mustang Mach-E і гібридного пікапа Maverick. Новий 424-сильний позашляховик «блакитного овалу» виявився не менш популярним. Річний тираж моделі розкупили менше ніж за чотири місяці. Як повідомило видання Carbazz, під час бронювання Bronco Raptor використовувалася програма «Hand Raiser». Клієнти, які оформили попередні замовлення на звичайний Bronco, змогли перейти на екстремальну версію Raptor.

У квітні перший Ford Bronco Raptor продали на благодійному аукціоні за 350 тисяч доларів. Водночас цінник позашляховика стартує від 68 500 доларів. Для порівняння, F-150 Raptor варто 69 905 доларів, а Wrangler Rubicon 392 – 79 990 доларів.

Позашляховик оснащений 3,0-літровим мотором V6 з подвійним турбонаддувом. Віддача агрегата – 424 к.с. і 607 Нм крутильного моменту. Вся ця міць передається на колеса через дев’ятиступінчасту автоматичну коробку передач.

Від «молодших» версій екстремальний Bronco Raptor відрізняється збільшеним ходом підвіски – на 60% спереду і на 40% ззаду. Розмір дорожнього просвіту становить 333 мм. За землю він чіпляється масивними 37-дюймовими позашляховими шинами BF-Goodrich.

Поки що невідомо, коли Ford відкриє приймання замовлень на Bronco Raptor 2023 модельного року. Очікується, що це відбудеться найближчим часом. Принаймні, це було б логічним з огляду на величезну популярність хардкорного позашляховика.

admin

Наверх