Рідкісну Alpina B7 Turbo Coupe/1 виставили на аукціон > Gercek Tesisat

Рідкісну Alpina B7 Turbo Coupe/1 виставили на аукціон

Тюнінг-ательє Alpina виросло з компанії з доопрацювання автомобілів BMW у повноцінного автовиробника, який надає своїм проектам власний VIN-номер. У компанії достатньо поціновувачів, а моделі минулих років взагалі стали колекційною цінністю подібно до купе Alpina B7 Turbo Coupe/1 на основі BMW 6-Series в кузові E24. Унікальний спорткар з’явився у списку лотів аукціонного будинку RM Sotheby’s і доступний для покупки всім шанувальникам класичних німецьких автомобілів.

З 1984 по 1987 роки фахівці Alpina зібрали всього 110 екземплярів B7 Turbo Coupe/1, а зараз у продажу з’явився автомобіль під номером 58. Двохдверка пофарбована в колір Diamond Black, доповнений золотистими акцентами та культовими сріблястими багатоспицевими дисками Alpina.

Салон купе оздоблений чорною шкірою, оснащений спортивними сидіннями Recaro, а також має численні шильдики та аксесуари з ательє логотипами. Особливістю Alpina B7 Turbo Coupe/1 стала багата комплектація автомобіля, що включає також люк з електроприводом і навіть вбудований телефон.

Під капотом дводверки встановлений рядний 6-циліндровий турбомотор 3,5 літра робочого об’єму з якого знято 334 кінські сили. Двигун поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою Getrag передач і заднім приводом. Доопрацювання від Alpina також включатють більш потужні гальма, блокування диференціала та підвіску на компонентах Bilstein. За автомобіль із підтвердженим пробігом 122 902 кілометри продавець хоче виручити від 90 до 110 тисяч доларів.

admin

Наверх