Рідкісний колекційний Ford Mustang 40 років простояв занедбаним у сараї > Gercek Tesisat

Рідкісний колекційний Ford Mustang 40 років простояв занедбаним у сараї

У США у старому сараї на фермі виявили раритетний Ford Mustang Mach 1 1970 року. Автомобіль не виїжджав на дороги близько 40 років. Цікавій знахідці присвятив відео на своєму Youtube-каналі блогер Джеррі Хіслі.

Власниця ферми розповіла, що Ford Mustang першого покоління купив її батько на початку 70-х. Він їздив на ньому близько 10 років, а потім придбав нове авто та поставив Mustang у сарай, де вже були інші машини та сільгосптехніка. Відтоді його не експлуатували.

Дістати раритетний автомобіль виявилося непросто, адже сарай виявився заставлений технікою. Довелося розібрати одну із його стін.

Ford Mustang 1970 виявився покритий шаром пилу і павутини, але коли його помили, то виявилося, що загалом він непогано зберігся. Кузов не проіржавів, а салон у хорошому стані. Пробіг авто – 80 тис. км.

А ось двигун Ford Mustang Mach 1 відразу завести не вдалося – він потребує ремонту. До речі, двигун у автомобіля складний: заряджене купе оснащено рідкісним топовим 7,0-літровим V8 CobraJet. Таких машин випустили менше ніж 3500.

На папері ця вісімка розвиває 335 к.с., але насправді потужність ближче до 400 л. с. (Її занизили, щоб здешевити страховку на авто). З 4-ступінчастою механічною КПП розгін до 100 км/год займає 5,7 секунди, а максимальна швидкість перевищує 200 км/год.

admin

Наверх