Розсекречено розкішний позашляховик для еліти Китаю > Gercek Tesisat

Розсекречено розкішний позашляховик для еліти Китаю

Китайська люксова марка Hongqi показала великий позашляховик LS7. Модель виконана по «образу» E-HS9, лише більший за розмірами і в його основі не електричний привід, а V-образна «турбовісімка». За попередньою інформацією, LS7 конкуруватиме з Rolls-Royce Cullinan та Bentley Bentayga, а його основним покупцем стане партійна еліта КНР.

Насправді Hongqi LS7 показали ще восени минулого року. Прем’єра позашляховика відбулася у закритому форматі, тому інформації було досить мало. Зараз уточнені не тільки розміри, але й деякі характеристики. 

Дизайн виконаний у типовому для Hongqi стилі та нагадує електричний E-HS9. Збережені і постійні атрибути марки у вигляді поздовжнього «гребінця» на носі і «прапорів, що розвіваються» на боковинах. Салон строго чотиримісний, він щедро оброблений шкірою, шпоном червоного дерева та золотистим декором. Індивідуальні крісла другого ряду розділені широкою консоллю, оснащені отоманками, підігрівом та вентиляцією. Кермо – як і у попередніх моделей Hongqi, а на передній панелі є навіть кварцовий годинник.

Hongqi LS7 має рамну конструкцію. Заявлений дорожній просвіт – 246 міліметрів. Під капотом стоїть бензиновий турбомотор V8 4.0 з віддачею 360 кінських сил і 550 Нм моменту. Він розроблений концерном FAW спільно з Центральним дослідницьким інститутом Китаю і в майбутньому замінить старий «атмосферник» V12. У найбільш форсованому варіанті «вісімка» розвиватиме 659 сил та 850 Нм.

За попередньою інформацією, виробництво LS7 розпочнеться у другій половині 2022 року. Спочатку позашляховик отримають державні структури КНР, а потім може з’явитися і у вільному продажу.

admin

Наверх