Розсекречено новий флагманський електрокросовер KIA > Gercek Tesisat

Розсекречено новий флагманський електрокросовер KIA

Великий сімейний електричний кросовер KIA EV9 компанія має намір представити на автосалоні у Нью-Йорку. Напередодні дебюту виробник показав новинку на фото, причому без найменшого камуфляжу.

KIA EV9 отримав сміливий футуристичний дизайн кузова, який відбиває філософію Opposites United, і майже не відрізняється від концепт-кара, показаного в 2021 році. В екстер’єрі кросовера переважають рубані грані та різкі лінії. У нього високий капот, майже вертикальна передня частина, оригінальної форми світлодіодна оптика та скульптурний капот.

Ще можна відзначити «плаваючий» дах, затемнені стійки, висувні дверні ручки, широкі колісні арки з пластиковими темними накладками і аеродинамічні диски з оригінальним дизайном. На кормі видно великий спойлер та масивну захисну пластину на бампері. Загальна довжина EV9 досягає 4,9 м за колісної бази 3 м.

Салон моделі просторий та комфортний. У ньому встановлено три ряди сидінь. Конфігурація може бути шести або семимісцевою. Сидіння другого ряду можна розгортати на 180 градусів. У оснащення кабіни увійшов великий екран, який поєднує цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Нижче видно мінімалістичний клімат-контроль та регулятор гучності у стилі BMW.

KIA EV9 побудовано на платформі E-GMP. Він буде запропонований з одно і двомоторними силовими установками, характеристики яких поки що не розголошуються. На одному заряді електрокросовер зможе проїжджати понад 500 км. Виробництво новинки розпочнеться восени цього року. Вартість флагмана марки починатиметься від 56 000 доларів.

admin

Наверх