Розкрито подробиці про перший гібрид від Maybach > Gercek Tesisat

Розкрито подробиці про перший гібрид від Maybach

Лінійку Mercedes-Maybach S-Class 2023 поповнив плагін-гібрид. Розкішний седан спочатку з’явиться в Китаї, а потім у Європі й Америці. Перші подробиці авто розкрили на офіційному сайті марки.

Новий Mercedes-Maybach S580 e (саме так назвали модель) – перший плаг-ін гібрид в історії бренду. Він оснащений 3,0-літровою бензиновою турбошісткою та електромотором із сумарною віддачею 510 к.с. і 750 Нм. Розгін до 100 км/год займає 5,1 с, а максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Разом із тим седан здатний проїхати 100 км на електротязі та витрачає лише 1 л/100 км у комбінованому циклі. Зарядити батарею у швидкому режимі можна за пів години.

Візуально гібрид Mercedes-Maybach S580 e практично нічим не відрізняється від бензинових версій – його видають хіба що блакитні вставки у фарах. Великий седан досягає майже 5,5 м завдовжки.

В оздобленні салону поєднуються дорога шкіра й дерево. Як і в усіх Mercedes-Maybach S-Class, у гібриді ззаду встановлені два окремі крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем.

admin

Наверх