Розкрито зовнішність нового суперкара Mercedes-AMG GT > Gercek Tesisat

Розкрито зовнішність нового суперкара Mercedes-AMG GT

У Мережі розкрили зовнішність нового суперкара Mercedes-AMG GT. На єдиній фотографії, знятій з екрана комп’ютера, зображено незакамуфльоване купе сірого кольору. У верхньому лівому кутку видно напис 4Matic+, що вказує на зміну концепції: у новому поколінні суперкар перейде на повний привід. Одкровень з дизайну немає: AMG GT не став копією AMG SL з жорстким верхом, проте подібність до вихідного кабріолету видають двері, капот і кут нахилу даху.

У Mercedes-AMG обіцяли, що у купе AMG GT та кабріолету AMG SL буде різне позиціонування, хоча обидві дводверки розділять платформу з поздовжнім розташуванням двигуна та базовим заднім приводом. Для «відкритої» версії пріоритетами стали розкіш і комфорт, а «закритий» варіант більше схожий на гоночну машину.

Для Mercedes-AMG GT дизайнери розробили оригінальну оптику, змінилася форма бампера і злегка підретушована решітка радіатора. Однак загальних деталей у купе та кабріолету все одно багато: ідентичні дзеркала заднього виду, дверні ручки, колісні диски.

Цілком ймовірно, що після публікації фотографій салону та технічних характеристик подібність лише посилиться. Новому AMG GT пророкують той же 4,0-літровий двигун V8, який у складі гібридної системи видаватиме понад 800 кінських сил, а без неї – близько 600 кінських сил. А ось чотирициліндровий AMG GT у гамі навряд чи буде.

Витік фотографії з офіційної зйомки побічно свідчить про те, що доведення Mercedes-AMG GT завершено, а прем’єра відбудеться цього року. Оскільки виробництво попередника давно припинено, кабріолет AMG SL тимчасово займає місце флагманського спорткара з Аффальтербаха.

admin

Наверх