Презентовано новий Chevrolet Aveo четвертого покоління > Gercek Tesisat

Презентовано новий Chevrolet Aveo четвертого покоління

У Мексиці відбулася презентація Chevrolet Aveo четвертого покоління. Відроджена модель надійде у продаж найближчим часом. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті General Motors.

Новий Chevrolet Aveo розроблявся у китайському підрозділі General Motors Wuling. Саме у цій країні стартує виробництво бюджетної моделі. На першому етапі продажі стартують в Азії та Америці, причому у Китаї авто будуть продавати як Wuling.

Раніше вже було розсекречено хетчбек Chevrolet Aveo, а тепер представили і седан. Дизайн авто став суворішим і соліднішим – з широкою решіткою радіатора, вигнутою віконною лінією, довгастими фарами та ліхтарями.

У салоні Chevrolet Aveo 2023 покращена обробка – тканина стала якіснішою, а перемикачі на центральній панелі покриті лакованим пластиком. Базова комплектація розширена і тепер включає 8-дюймовий сенсорний дисплей, камеру заднього виду, парктронік та 6 подушок безпеки.

Спочатку всі Chevrolet Aveo 2023 будуть оснащувати 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 99 к.с. Запропонують версії з 6-ступінчастою механічною КПП та варіатором.

admin

Наверх