Презентовано найдорожчий кросовер від Chery > Gercek Tesisat

Презентовано найдорожчий кросовер від Chery

У Китаї презентували новий Exeed AtlantiX. Кросовер від преміум-підрозділу Chery поки що є концепт-каром, але вже 18 листопада стартує його виробництво. Про це повідомляє офіційний сайт бренду.

Бренд Exeed створений концерном Chery у 2018 році з прицілом на Європу. Зараз його лінійка налічує три моделі, але найближчим часом з’являться ще дев’ять – чотири бензинові авто, три гібриди та два електрокари. Exeed AtlantiX стане первістком у цьому сімействі та коштуватиме близько $35 000 у базовій версії.

Новий Chery Exeed AtlantiX відрізняється стрімким профілем із високою віконною лінією та великим кутом нахилу задніх стійок даху. Оригінальний вигляд має передня частина з діодним підсвічуванням.

У салоні встановлені чотири окремі крісла. В обробці поєднуються дороге сукно та натуральне дерево.

Кросовер запропонують у двох версіях, причому їхні мотори знайомі за іншими моделями бренду. Бензиновий Exeed AtlantiX отримає 2,0-літровий турбомотор потужністю 261 к.с. і 8-ступінчасту автоматичну передач. Привід може бути переднім чи повним.

У заряджуваному гібриді 1,5-літрова турбочетвірка працює з двома електромоторами. Сумарна віддача складає 326 к.с., а крутний момент – 510 Н.м. Такий Exeed AtlantiX зможе розганяти до 100 км/год приблизно за 5 с і проїхати близько 100 км на електротязі. Привід у цьому випадку виключно повний.

admin

Наверх