Представлено ще раз «оновлений» Hyundai Palisade > Gercek Tesisat

Представлено ще раз «оновлений» Hyundai Palisade

Компанія Hyundai продовжує оновлювати свій найбільший кросовер Palisade: у середині квітня він дебютував у специфікації для США, а тепер настав час моделі для внутрішнього ринку Південної Кореї. Американська і корейська версія мають принципові відмінності – наприклад, корейцям не дістався позашляховий варіант XRT, зате вони мають вибір між бензиновою і дизельною модифікаціями. Крім того, у Південній Кореї продажі розпочнуться раніше, ніж у США.

У Південній Кореї рестайлінговий Palisade надійде у продаж вже в травні, тоді як американцям новинку доведеться чекати тільки літом. Оновлений кросовер можна відрізнити від дореформеного по радіаторній решітці нового дизайну, інших бамперів, злегка модернізованої оптики та квадратних патрубків вихлопної системи замість колишніх трапецієподібних. Також заявлені бічні дзеркала з автозатемненням та нові 20-дюймові диски.

Салон змінився за тією ж схемою: переглянули розташування дефлекторів обдування, замінили кермо і збільшили діагональ екрану мультимедійної системи з 10,25 до 12,3 дюйма. Як і раніше, салон трирядний і розрахований на сім або вісім людей, а в Кореї запропонують і VIP-версію з роздільними кріслами на другому ряду та планшетами для пасажирів.

«Набір» двигунів колишній, але відрізняється від гами американського Palisade: південнокорейський кросовер можна купити з бензиновим «атмосферником» V6 об’ємом 3,8 літра потужністю 295 кінських сил або з 2,2-літровим турбодизелем, що розвиває 202 кінську силу, тоді як у США для моделі передбачено лише бензиновий агрегат. Привід може бути переднім чи повним.

admin

Наверх