Представлено проект роботизованої зарядної станції Ziggy для електромобілів > Gercek Tesisat

Представлено проект роботизованої зарядної станції Ziggy для електромобілів

Стартап EV Safe Charge представив проєкт роботизованого зарядного пристрою Ziggy, що призначений для роботи в автономному режимі на автостоянках. Прийнявши замовлення онлайн, система бронює на стоянці місце і після прибуття замовника встає за його електромобілем, відкриваючи доступ до зарядного порту.

Ziggy є пересувним блоком акумуляторів (ємність не уточнюється), що обладнаний ліхтарями і розташованими по периметру сенсорами для системи автономної навігації. Робот пересувається на чотирьох колесах, кожне з яких повертається, забезпечуючи влаштуванню високу маневреність.

Пересувна зарядка підтримує віддалене бронювання через мобільний додаток. При отриманні замовлення робот знаходить на парковці вільне місце і займає його, поки програма направляє клієнта до потрібної точки. Ходова частина Ziggy має достатній кліренс, щоб долати «лежачих поліцейських», і з досить низьким центром тяжкості, щоб не перекидатися під час руху пандусами.

Якщо робот встановлений на парковці торгового центру, він заряджає електромобіль замовника, доки той ходить за покупками. Після повернення автолюбитель оплачує послуги сервісу через той же додаток, відключає зарядний порт, і робот прямує до нового клієнта або до своїх побратимів.

admin

Наверх