Представлено останній традиційний автомобіль FAW-Volkswagen з ДВЗ > Gercek Tesisat

Представлено останній традиційний автомобіль FAW-Volkswagen з ДВЗ

У Китаї стартував продаж Volkswagen Tavendor 2023. На вибір запропоновано п’ять модифікацій, що відрізняються рівнем оснащення. Вартість базової версії заявлена в межах 274900 юанів ($38600). За топовий варіант доведеться заплатити вже 325900 юанів ($45800). Оснащується кросовер турбованим 2,0-літровим двигуном з хорошими динамічними показниками.

Зовнішній вигляд Volkswagen Tavendor, звичайно, вже розкритий давно, але все одно заслуговує на увагу. Виглядає він цікаво і навіть брутально. Кузов отримав стандартні для класу контури, а передній бампер цікавий одразу декількома дизайнерськими рішеннями. Решітка радіатора та повітрозабірники представлені з однаковим наповненням, що створює єдиний альянс. Прямокутні фари зливаються з решіткою у вимкненому стані, але у зворотному положенні, навпаки, виглядають дуже цікаво. Колісні диски пропонуються у трьох варіантах – на 18, 20 та 21 дюйм. У спортивному стилі оформлена корма кросовера, де є велике антикрило, вихлопна система з чотирьох патрубків та кілька шильдиків.

Усередині Volkswagen Tavendor простежується сучасний формат виконання. Двоколірне оздоблення виглядає дуже цікаво, а якісні матеріали забезпечують комфорт та зручність для всіх учасників руху. До речі, крісла можна регулювати під себе. Центральна консоль вміщує подвійний сенсорний дисплей «приладки» і мультимедіа, дефлектори кліматичної установки і кілька клавіш управління. На кермі також є кнопки.

Як було сказано вище, під капотом кросовера встановлений чотирициліндровий двигун із системою турбонаддува. Об’єм агрегату дорівнює 2,0 літрам, а потужність не перевищує 220 кінських сил у топовому виконанні та 186 к.с. – у початковому. З ним поєднується повний привід і семишвидкісний «автомат» з подвійним зчепленням «мокрого» типу.

admin

Наверх