Представлено оновлений Volkswagen ID.3 > Gercek Tesisat

Представлено оновлений Volkswagen ID.3

Майже через три роки після запуску виробництва Volkswagen ID.3 компанія представила його оновлений варіант. Популярному хетчбеку, який є первістком лінійки ID, підкоригували зовнішність та оснащення салону.

Електрокар отримав більш агресивний передній бампер зі збільшеним повітрозабірником, новий капот, злегка змінені фари та задні та ліхтарі, а також нові колісні диски з аеродинамічним дизайном. У колірну гаму для кузова додали новий відтінок – Dark Olivine Green. Він поєднується із темним дахом.

У оснащення салону оновленого Volkswagen ID.3 включили 5,3-дюймову цифрову панель приладів і сучасну мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном. Також інформація може проектуватись на лобове скло. Ще з’явилося фонове освітлення з дев’ятьма кольорами, адаптивний круїз контроль та низка систем допомоги водієві, які раніше були доступні лише за додаткову плату.

В оздоблені кабіни електрокара використані матеріали, на 71% виконані з вторинної сировини. Виробник врахував побажання клієнтів та переробив дверні карти, зробивши їх м’якшими.

Хетчбек пропонуватиметься з одним електромотором, встановленим на задній осі, потужністю 204 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Він дозволяє ID.3 Pro розганятися від 0 до 100 км/год за 7,3 секунд, а ID.3 Pro S виконує ту ж задачу за 7,9 секунд.

При цьому обидві версії розвивають максимальну швидкість 160 км/год. Запас ходу забезпечує батарея на 58 чи 77 кВтг. Перша дає діапазон до 426 км., а друга – до 546 км. У продаж новинка надійде наприкінці поточного року за ціною від 44 000 євро.

admin

Наверх