Представлено оновлений хетчбек Toyota Yaris XP150 > Gercek Tesisat

Представлено оновлений хетчбек Toyota Yaris XP150

Компанія Toyota представила оновлений хетчбек Toyota Yaris XP150, який отримав свіжий дизайн, а також додаткові функції безпеки та підключення.

Toyota Yaris не має відношення ні до моделі на базі TNGA (XP210), яка продається в Європі та Японії, ні до седана Yaris Ativ/Vios (AC100) на базі DNGA, який доступний у Таїланді. Натомість тайський хетчбек Yaris (X150) заснований на старій бюджетній платформі EFC і спочатку був представлений ще у 2013 році з послідовними оновленнями у 2017, 2020 та 2023 роках.

L-подібні фари стали тоншими та облягають виступаючий ніс у стилі Prius попереднього покоління. У нижній частині бампера з’явилася потужна темна накладка з решіткою радіатора. Зміни в задній частині обмежуються декоративними повітрозабірниками та новим дифузором.

Пакет Lusso додає додаткові плавці на передній бампер, подовжувач заднього спойлера та центральну вихлопну трубу на дифузорі. Пакет Yaris Presto додає спліттер, бічні спідниці, заднє антикрило та подвійні вихлопні патрубки на великому дифузорі.

У салоні встановлений 9-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Нова версія Toyota Yaris отримала якісніші матеріали для оббивки сидінь (тканина/шкіра) і два порти USB-C для задніх пасажирів. Нарешті є вбудований відеореєстратор, встановлений за лобовим склом, і дзеркало з регульованою яскравістю. Автомобіль оснащений монітором сліпих зон та сигналом попередження про перехресний рух ззаду.

Тайська версія Toyota Yaris зберігає безнаддувний 1,2-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун свого попередника потужністю 91 к.с. з крутним моментом 109 Нм. Потужність на передню вісь передається лише через варіатор.

Оновлений Toyota Yaris вже доступний для замовлення в Таїланді за ціною від 16217 доларів.

admin

Наверх