Представлено новий Mercedes-Benz GLC Coupe > Gercek Tesisat

Представлено новий Mercedes-Benz GLC Coupe

Лінійка Mercedes-Benz GLC 2023 розширена – до стандартної моделі та подовженої семимісної версії приєднався купеподібний варіант. Кросовер надійде у продаж із липня. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті німецької марки.

Як і раніше, головна відмінність Mercedes-Benz GLC Coupe – його елегантний дизайн. У купе-кросоверу стрімкий профіль з аркоподібним дахом і загостреною задньою частиною. Крім того, привертають увагу витончені тоненькі ліхтарі. Авто дебютувало у версії з AMG-пакетом, що включає обваження та 19-дюймові диски замість стандартних 18-дюймових.

Кросовер Mercedes-Benz GLC Coupe не тільки виглядає динамічно – його аеродинаміка добре опрацьована. Коефіцієнт лобового опору знижено до 0,27. Автомобіль трохи підріс у розмірах у порівнянні з попередником.

Габарити Mercedes-Benz GLC Coupe 2023:

  • довжина – 4731 мм;
  • ширина – 1890 мм;
  • висота – 1605 мм;
  • колісна база – 2888 мм.

Інтер’єр Mercedes-Benz GLC Coupe виконаний у дусі стандартної моделі та седана C-Class. Покази приладів виведено на дисплей, а на нахиленій центральній панелі встановлено великий 11,9-дюймовий тачскрин портретного формату.

Кросовер став просторішим усередині, а об’єм його багажника зріс до 545 літрів. Список опцій поповнили камери кругового огляду, система напівавтономного водіння, сканер відбитків пальців і 710-ватна аудіосистема Burmester.

Усі Mercedes-Benz GLC Coupe 2023 є гібридами. «М’якими» 48-вольтними установками доповнили 2,0-літрові бензинові турбомотори потужністю 204 і 258 к.с., а також турбодизелі такого ж об’єму на 197 та 269 к.с.

Крім того, тепер доступні відразу три підзаряджувані гібриди – бензинові на 313 і 381 к.с., а також 333-сильний дизельний. Всі вони оснащені батареєю на 31,2 кВт.год і можуть проїхати 113-131 км на електротязі. Найпотужніший із них стартує до 100 км/год за 5,6 с.

Кросовер Mercedes-Benz оснащений 9-ступінчастою автоматичною КПП та повним приводом. За доплату доступні пневмопідвіска та керовані задні колеса.

admin

Наверх