Представлено найрозкішніший Bentley Continental GT Mulliner > Gercek Tesisat

Представлено найрозкішніший Bentley Continental GT Mulliner

Ательє Bentley Mulliner представило нову топ-версію купе Continental GT. Дводверка Continental GT Mulliner базується на модифікації Speed, і ділить з нею бітурбомотор W12 6.0 потужністю 659 кінських сил і 900 Нм моменту. Для машини запропоновано унікальне триколірне оздоблення салону, декоративні накладки зі шпону ліщини і годинник Breitling зі шліфованим циферблатом. Машина стала найрозкішнішою версією моделі.

Цього року Bentley вирішила переглянути лінійку Continental GT і одна за одною представила комфортабельний Continental GT Azure і драйверський Continental GT S. Тепер настала черга топ-версії Continental GT Mulliner. У компанії її називають «найшвидшим, найдинамічнішим і найрозкішнішим» Continental GT – але правди в цьому лише половина. Купе побудовано на основі модифікації Speed, а значить, ділить із нею всю технічну начинку.

Дводверка оснащена бітурбомотором W12 6.0 (659 л.с, 900 Нм), прискорюється з місця до ста за 3,6 секунди та розганяється до 335 кілометрів на годину. За всіма параметрами, крім моменту, автомобіль перевершує звичайний Continental GT c W12 (635 к.с., 900 Нм), проте за динамікою поступається версії Supersports (3,5 c. та 336 км/год).

Крім двигуна від Speed, тут також адаптивна трикамерна пневматична підвіска, активні стабілізатори поперечної стійкості, що підрулюють задні колеса та електроннокерований диференціал підвищеного тертя.

Візуально Continental GT Mulliner відрізняється «матричною» решіткою радіатора з візерунком Double Diamond і 22-дюймовими колесами з фіксованими ступичними ковпачками. Декор може бути хромованим або чорним глянцевим Mulliner Blackline Specification.

Для обробки салону запропоновано вісім ексклюзивних триколірних комбінацій, причому стандартно машини йдуть із пакетом Mulliner Driving Specification, який додає прострочку «подвійний ромб».

Все це прикрашене накладками зі шпону горіхового дерева Grand Black і металевими вставками з алмазною фрезеруванням. У центрі передньої панелі встановлено годинник Breitling зі шліфованим циферблатом. З боку пасажира нанесено схематичне зображення купе Continental GT та напис «Mulliner».

admin

Наверх