Представлено кросовер на Windows > Gercek Tesisat

Представлено кросовер на Windows

Американська компанія Independent Electric Vehicles, заснована в 2017 році, показала в Нью-Йорку свого первістка – Indi One. Це п’ятимісний електричний кросовер з сучасним дизайном і постійним повним приводом, проте «родзинка» знаходиться в салоні: замість бортової «мультимедійки» Indi One отримав високопродуктивний комп’ютер на ОС Windows. На ньому можна працювати, грати у відеоігри, редагувати фото та відео – словом, робити все, що дозволяє повноцінний комп’ютер.

Система Vehicle Integrated computer (VIC) укомплектована двома сенсорними моніторами на передній панелі, а для доступу до Інтернету присутній модем 5G. Також в оснащення входять мікрофони і п’ять камер, три з яких розташовані в салоні. На Indi One можна грати у відеоігри, у тому числі в синхронізовані з їздою. До кінця незрозуміло, що мається на увазі оскільки з подібною функцією вже були проблеми у Tesla – в результаті її заблокували.

За замовчуванням електрокросовер має скляний панорамний дах та пневматичну підвіску. У початковій версії Standard Indi One задньопривідний. Його приводить у рух електромотор потужністю 279 кінських сил (410 Нм), який «підживлюється» від акумулятора ємністю 75 кіловат-годин. Він забезпечує до 370 кілометрів пробігу без підзарядки.

Топовий варіант Premium оснащений двома двигунами – по одному на кожній осі. Їх загальна «віддача» становить 482 сили та 730 Нм, а батарея на 95 кіловат-годин дозволяє подолати до 480 кілометрів. Максимальна швидкість такої версії дорівнює 209 кілометрів на годину, а час розгону з місця до першої сотні становить 4,2 секунди – на рівні BMW X7 від Alpina.

Independent Electric Vehicles вже розпочала прийом замовлень у США. Ціна позашляховика стартує з 45 тисяч доларів і досягає 69 тисяч. Зараз компанія займається сертифікацією новинки та проводить краш-тести, а виробництво планується розпочати у 2023 році у США.

admin

Наверх