Представлений найекстремальніший китайський пікап: у нього величезні колеса та лебідка > Gercek Tesisat

Представлений найекстремальніший китайський пікап: у нього величезні колеса та лебідка

Знамените ісландське ательє Arctic Trucks взялося за тюнінг Great Wall Wingle 7. Його підготували до найсуворіших умов експлуатації.

Пікап Great Wall Wingle 7 отримав нову версію для важкого бездоріжжя. Створили її в ісландському ательє Arctic Trucks, що спеціалізується на позашляховому тюнінгу.

Great Wall Wingle 7 AT35 (саме так назвали модель) доопрацювали досить серйозно. Його колісні арки розширили на 180 мм, щоб розмістити величезні 17-дюймові позашляхові шини. Спереду з’явилася лебідка. Автомобіль має солідний і вражаючий вигляд.

Кліренс виріс із 210 до 276 мм. Кут в’їзду збільшений із 29° до 36°, а кут з’їзду – з 23° до 29°. Щоправда, і діаметр розвороту зріс із 14,5 до 16,8 м.

Також з’явилися покращені підкрилки та бризковики, а кузов отримав додаткову антикорозійну обробку. За доплату пропонують широкий перелік різного обладнання – підніжки, шноркель, додаткову оптику, компресор для підкачування шин і різні варіанти кришок для кузова.

Двигун залишився без змін – 2,0-літровий турбодизель розвиває 143 к. с. і працює в парі з 6-ступінчастою механічною КПП. Повний привід доповнений роздавальною коробкою Borg Warner із понижувальною передачею та блокуванням заднього диференціала.

До речі, нещодавно стало відомо, що в Arctic Trucks взялися за доробку електрокросовера Nissan Ariya. Його готують для пробігу з північного полюса на південний.

admin

Наверх