Представлена найпотужніша Alpina в історії > Gercek Tesisat

Представлена найпотужніша Alpina в історії

Німецька компанія Alpina, яка займається випуском тюнінгованих автомобілів ручного збирання на базі BMW, представила модель BMW Alpina B5 GT. Вона буде випущена обмеженим тиражем як у кузові седан, так і універсал. BMW Alpina B5 GT оснащена найпотужнішим двигуном Alpina на сьогоднішній день.

В автомобілі встановлений 4,4-літровий V8, який дебютував у моделі B5, випущеної в 2020 році, проте тепер двигун з двома турбінами видає 625 к.с. потужності.

Потужність зросла на 13 к.с., а момент, що крутить, збільшився на цілих 50 Нм, до 850 Нм. Це найпотужніший двигун, який Alpina колись встановлювала у свої машини. Він дозволяє розганятися від 0 до 100 км/год за 3,4 на седані та за 3,6 секунди на універсалі.

Додаткова продуктивність досягається завдяки безлічі змін, включаючи оптимізований повітрозабірник, перероблені деталі вихлопної системи, зміни програмного забезпечення двигуна та змінений тиск турбонаддуву.

BMW Alpina B5 GT відрізняється фірмовими 20-дюймовими колісними дисками в шести кольорах, салоном зі шкіри наппа вже в стандартній комплектації, написами B5 GT на підголівниках передніх сидінь, а також емблемами на килимках. Автомобіль оснащується кермом із підігрівом, стереосистемою Harman Kardon та має стелю антрацитового відтінку.

Для коліс пропонується шість кольорів забарвлення: Arctic Race Blue, Petrol Mica, Verde British Racing, Chalk, Imola Red та Daytona Violet. Класичні наклейки Alpina deco-set доступні у трьох різних відтінках.

Усього буде випущено 250 машин за ціною від 145 500 євро.

admin

Наверх