Потужність двомоторного Polestar 2 тепер можна підвищити за доплату > Gercek Tesisat

Потужність двомоторного Polestar 2 тепер можна підвищити за доплату

«Шведський» виробник електромобілів Polestar оголосив про вихід OTA-оновлення ПЗ, що дозволяє збільшити потужність електромобіля Polestar 2 на 68 кінських сил. Компанія зазначила, що на відміну від інших автовиробників, які пропонують збільшення потужності електромобіля через передплату, власники Polestar 2 можуть скористатися цією опцією за допомогою одноразової плати у розмірі $1195.

Ця опція доступна лише для версії Polestar 2 Long Range Dual Motor, що оснащена двома електродвигунами. Оновлення програмного забезпечення забезпечує приріст потужності на 68 к.с. і додає 20 Нм моменту, що крутить, до 476 к.с. та 681 Н·м відповідно. Оскільки оновлення ґрунтується на програмному забезпеченні, опцією можна скористатися самостійно, без необхідності доставки електромобіля до сервісного центру.

Збільшення потужності двигунів дозволить скоротити час розгону з нуля до 100 км/год до 4,2 с. Компанія стверджує, що додаткова потужність і момент, що крутить, в першу чергу будуть відчуватися на швидкості в діапазоні від 44 до 80 миль на годину (від 71 до 129 км/год), що «приводить до рівномірного і швидкого прискорення на середніх оборотах». Розгін з 50 до 75 миль на годину (з 80 до 121 км/год) займе всього 2,2 с – на півсекунди менше, ніж у стандартного двомоторного Polestar 2.

Слід зазначити, що Polestar уперше пропонує підвищення характеристик для своїх клієнтів у Північній Америці. І хоча OTA-оновлення не нові – Tesla випускає їх вже багато років – для багатьох автовласників вони все ще за новинку.

Polestar заявила, що хотіла уникнути «клопоту з передплатою», пропонуючи оновлення за одноразову плату. Інші автовиробники воліють забезпечувати доступ до додаткових опцій та приросту продуктивності, зокрема за умови щорічної підписки. Mercedes-Benz, наприклад, нещодавно анонсувала щорічну передплату Acceleration Increase у розмірі $1200, яка дозволить зняти обмеження потужності двигуна для моделей EQE та EQS.

admin

Наверх