Поліція Київщини затримала угруповання псевдопродавців пального > Gercek Tesisat

Поліція Київщини затримала угруповання псевдопродавців пального

Правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків на території Дніпропетровської, Одеської й Київської областей і викрили чотирьох учасників шахрайської схеми з реалізації пального. Про це повідомляє прес-служба поліції.

«Аферисти працювали на відомих торговельних майданчиках, розміщували вигідні оголошення про продаж бензину і дизелю, а отримавши кошти, зникали зі зв’язку. Тільки на території Київської області зловмисники ошукали трьох потерпілих, один із яких замовив пального на суму 1 млн 220 тисяч гривень, а обіцяного так і не отримав», – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Так, у травні в поліцію звернувся 33-річний підприємець із Рівненщини й повідомив, що його ошукали на суму в понад мільйон гривень.

«Чоловік знайшов на одному з сайтів оголошення про продаж дизельного пального, зв’язався з продавцем і перевів на його рахунок кошти. Менеджер компанії неодноразово переносив дату надання товару, а потім взагалі вимкнув телефон. Як потім з’ясувалося, «ділки» не мали ні офісу, не проводили жодної підприємницької діяльності», – йдеться у повідомлені.

Нині зловмисників також перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території інших областей України.

admin

Наверх