Показано Mercedes-Benz Vision AVTR зроблений з дерева > Gercek Tesisat

Показано Mercedes-Benz Vision AVTR зроблений з дерева

Футуристичний Mercedes-Benz Vision AVTR 2020 року – один із найнеймовірніших концепт-карів сучасності. Він ніколи не стане серійним, проте його змогли відтворити в дереві. Відео з незвичайним авто з’явилося на Youtube-каналі ND – Woodworking Art.

Канал заснував в’єтнамський майстер Труонг Ван Дао, який створює дерев’яні копії відомих авто. Mercedes-Benz Vision AVTR вирішив побудувати для свого сина та подарував йому авто на день народження. Робота над проєктом зайняла рівно 100 днів.

Дерев’яний Mercedes-Benz Vision AVTR удвічі менший за оригінал. Він точно повторює знаменитий концепт-кар. Дитячий автомобіль отримав справжні 14-дюймові шини та світлодіодну оптику, а його двері оснащені електроприводом і відчиняються дистанційно за допомогою пульта.

У салоні встановлені два сидіння. Однак якщо концепт-кар їздив на автопілоті, то в його клона все ж таки є органи управління.

Як і оригінал, копія Mercedes пересувається на електротязі. Крім того, Труонг Ван Дао навіть зробив із дерева підвіску авто, щоб їзда була комфортабельнішою.

admin

Наверх