Перші рендери нового Toyota Land Cruiser Prado > Gercek Tesisat

Перші рендери нового Toyota Land Cruiser Prado

Новий Toyota Land Cruiser Prado дебютує влітку 2023 року. Про це джерела в концерні Toyota Motor повідомили японський сайт Best car Web.

Раніше вважалося, що презентацію моделі відклали до 2024 року через коронавірус і ажіотажний попит на Toyota Land Cruiser 300. Однак, мабуть, розробку моделі все ж таки вирішили прискорити.

Судячи з перших рендерів моделі, Toyota Land Cruiser Prado 2023 збереже знайомий дизайн з широкими решітками радіатора, довгастими фарами і вираженими роздутими крилами. Від короткої тридверної версії відмовляться і позашляховик буде доступний лише у п’ятидверному виконанні.

Модель порідниться з Toyota Land Cruiser 300 – її побудують на його рамній платформі. Позашляховик за розмірами можна порівняти з нинішньою моделлю, але його колісна база збільшиться.

Габарити Toyota Land Cruiser Prado 2023:

  • Довжина – 4825 мм;
  • Ширина – 1885 мм;
  • Висота – 1835 мм;
  • Колісна база – 2840 мм.

Очікується, що авто збереже 2,8-літровий 200-сильний турбодизель, а ось на заміну бензиновому V6 прийде гібридна установка з 2,5-літровою четвіркою та електромотором. Усі Toyota Prado 2023 отримають нову 8-ступінчасту автоматичну КПП та повний привід з понижувальною передачею.

admin

Наверх