Перші подробиці про найдоступніший кросовер Lexus > Gercek Tesisat

Перші подробиці про найдоступніший кросовер Lexus

Lexus розробляє новий компактний кросовер. Нова модель з’явиться в 2024 чи 2025 році і стане наступником хетчбека Lexus CT. Про це повідомляє японський сайт Best Car Web.

Нині Lexus CT є найстарішою моделлю у лінійці японської марки. Гібридний хетчбек С-класу представили ще у 2011 році та з жовтня його виробництво припиниться.

Оскільки хетчбеки зараз не популярні, то на зміну Lexus CT прийде кросовер. Втім, судячи з рендерів, модель нагадуватиме піднятий хетчбек. Напевно, автомобіль отримає фірмові веретеноподібні грати радіатора Lexus.

Швидше за все, нову модель побудують на модульній платформі TNGA, яку використовують Lexus RX та NX, а також Toyota RAV4 та Camry. Заявлено, що вона стане найдоступнішим кросовером Lexus – базова версія коштуватиме трохи більше 30 тисяч євро.

Як і Lexus CT, новий кросовер буде доступний виключно у гібридному виконанні. Однак, палітру версій розширять – запропонують гібридні установки різної потужності. Відомо, що базовий варіант моделі отримає 1,2-літровий турбодвигун та електродвигун.

admin

Наверх