Перший Ineos Grenadier зійшов з конвеєра > Gercek Tesisat

Перший Ineos Grenadier зійшов з конвеєра

Британська компанія Ineos Automotive запустила серійне виробництво свого позашляховика Grenadier. Перший екземпляр зійшов із заводу у Франції. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Випуск новинки організований на колишньому підприємстві Mercedes-Benz у французькому Хамбаху, де до цього збирали мікролітражки Smart. У компанії пообіцяли, що попри галузеві проблеми з постачанням мікрочипів, що продовжуються, покупці почнуть отримувати замовлені машини вже в грудні нинішнього року.

Нагадаємо, що автомобільний проєкт британського хімічного гіганта Ineos стартував у 2017 році. Всюдихід є ідейним продовжувачем класичного Land Rover Defender. Grenadier буде доступний у двох варіантах суцільнометалевого кузова – вантажно-пасажирському Utility Wagon та дорожчій пасажирській версії Station Wagon.

Під капотом рамного всюдихода розташовується 3-літровий рядний 6-циліндровий двигун BMW. У бензиновому варіанті він розвиває потужність 286 к.с., а момент, що крутить, досягає 450 Нм. Дизельна версія має у своєму арсеналі 249 к.с. та 550 Нм відповідно. Реалізувати потенціал новинки допомагають 8-ступеневий «автомат», 2-ступенева роздавальна коробка та система постійного повного приводу з міжосьовим диференціалом.

У салоні Grenadier встановлені передні крісла Recaro, а інфо-розважальна система має 12,3-дюймовий сенсорний дисплей та підтримує функціонал Android Auto та Apple CarPlay.

admin

Наверх