Перший електропікап у Європі надходить у продаж: характеристики та фото > Gercek Tesisat

Перший електропікап у Європі надходить у продаж: характеристики та фото

Maxus T90EV має вантажопідйомність 740 кг і може проїхати 320 км без підзарядки. Пікап відрізняється виразним дизайном і багато оснащений.

У Великій Британії відбулася європейська прем’єра електричного пікапа Maxus T90 EV. Замовлення на модель розпочнуть у серпні за ціною приблизно від 40 тис. євро, а перші авто доставлять на кінець року. Про це повідомляє сайт Auto Express.

Новий Maxus T90 EV стане першим електропікапом на європейському ринку. Якщо в США такі моделі вже активно продаються, то в Старому світі їх поки що немає.

Електромобіль Maxus T90 EV випускається китайським концерном SAIC, який також має британську марку MG. Найімовірніше, саме дилери MG і продаватимуть пікап у Європі.

В основі автомобіля лежить дизельний пікап Maxus T90. Саме цим пояснюється наявність у авто величезної хромованої решітки радіатора, хоча електрокари не потребують сильного охолодження двигуна. Модель запропонована лише в чотиридверному виконанні, а її вантажопідйомність – 740 кг.

Розміри Maxus T90 EV:

  • Довжина – 5365 мм.
  • Ширина – 1900 мм.
  • Висота – 1809 мм.

Початкова комплектація Maxus T90 EV досить багата – світлодіодні фари, 10,25-дюймовий сенсорний дисплей, датчики світла та дощу, камера заднього виду та 17-дюймові легкосплавні диски.

Електродвигун потужністю 204 к. с. встановлений на задній осі, а акумуляторну батарею ємністю 88,5 кВт/год помістили в днище пікапа. Заявлений запас ходу становить 320 км.

admin

Наверх