Перший екземпляр книги про історію Bugatti EB110 продали за ціною Land Cruiser Prado > Gercek Tesisat

Перший екземпляр книги про історію Bugatti EB110 продали за ціною Land Cruiser Prado

На щорічному автомобільному тижні, що пройшов у Монтереї, нових господарів знайшли не лише дуже дорогі машини. Як повідомляє Carscoops, у Каліфорнії було продано перший екземпляр книги The EB110 & The Last Bugatti Racing Cars, що розкриває історію народження та розвитку легендарного Bugatti EB110. За 440-сторінкове видання із сотнями ексклюзивних фотографій заплатили 46 тисяч доларів.

Книга розкриває подробиці про створення, еволюцію та раптовий кінець Bugatti EB110, а також спадщину суперкара. За словами редактора Юліуса Крута, історія моделі, створеної під керівництвом Романо Артіолі, читається як сценарій голлівудського фільму.

Для авторів Йохана Петі та Паскаля ван Меле, а також для Крута це вже друга книга. Випущена два роки тому робота, що розповідає про останні гоночні машини Bugatti, стала хітом, і вони вирішили написати ще одну – присвячену виключно EB110.

Команда видавництва активно збирала знімки Артіолі, що ніколи не публікувалися, та інших пов’язаних з суперкаром фігур, щоб розповісти «місцями шокуючу» історію автомобіля.

Наклад книги обмежений лише 330 екземплярами. Доходи від продажу першого екземпляра надійдуть до благодійних фондів.

admin

Наверх