Офіційно презентовано новий Hyundai Accent > Gercek Tesisat

Офіційно презентовано новий Hyundai Accent

В Індії офіційно презентували новий Hyundai Accent. Шосте покоління моделі В-класу надійде у продаж із квітня за ціною від 13 200 до 21 000 доларів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Hyundai.

Новий Hyundai Accent кардинально змінився зовні і витриманий у стилі нових Kona та Elantra. У седана виражений клиноподібний профіль, а в дизайні переважають рубані лінії. Дуже дивно виглядає передня частина з тоненькою діодною смугою на всю ширину кузова.

Хетчбек Accent поки що не планується. Седан же став помітно більшим за попередника.

Розміри Hyundai Accent 2023:

  • довжина – 4535 мм;
  • ширина – 1765 мм;
  • висота – 1475 мм;
  • колісна база – 2670 мм.

 

Інтер’єр седана також суттєво змінився. На передній панелі тепер встановлені 10,25-дюймові дисплеї віртуального щитка приладів та мультимедіа. Новий Hyundai Accent став просторішим, а об’єм його багажника зріс до 528 л.

Комплектацію Hyundai Accent 2023 розширено. У всіх версій тепер 6 подушок безпеки, а в топовому варіанті додані адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, контроль розмітки та «сліпих» зон. Серед опцій з’явилися панорамний дах, вентиляція сидінь та електропривід крісла водія.

Новий Hyundai Accent 2023 дебютував з 1,5-літровими бензиновими двигунами – 115-сильним атмосферним та 160-сильним турбованим. У першому випадку середня витрата палива становить 5,4 л/100 км, у другому – 5 л/100 км.

Обидві модифікації за замовчуванням комплектуються 6-ступінчастою механічною КПП. Атмосферний двигун також доступний з варіатором, а турбований – з 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями.

admin

Наверх