Опубліковано шпигунські фотографії Geely Atlas нового покоління > Gercek Tesisat

Опубліковано шпигунські фотографії Geely Atlas нового покоління

У Китаї Geely Atlas (там модель називається Boyue) готується до зміни покоління. У розпорядженні китайських ЗМІ опинилися свіжі шпигунські фотографії кросовера, зроблені під час дорожніх випробувань, а також нова інформація про генерацію популярної моделі. Наприклад, з’явилося непряме підтвердження того, що зі зміною покоління Atlas змінить і платформу – його збудують на архітектурі CMA.

Портал «Китайские автомобили» звертає увагу на напис CMA на рульовому колесі, який є підтвердженням зміни платформи на СМА (Compact Modular Architecture), розробленої Geely спільно з Volvo. Нинішній Atlas базується на «візку» Атласу першого покоління.

Щільний камуфляж не дозволяє розглянути всі зміни, що відбулися у дизайні екстер’єру, проте деякі висновки вже можна зробити. Наприклад, у наступного Atlas будуть нові задні ліхтарі і передня оптика в стилі флагманського Monjaro.

Судячи з шпигунських знімків салону, інтер’єр оформлений у стилі торішнього концепту Vision Starburst. У шоу-кара було зрізане кермо з невеликим монітором по центру, велика віртуальна «приладка» та вертикально орієнтований екран мультимедійної системи, який дістався новому Атласу.

Інформації про силові установки поки що немає. За чутками, зі зміною покоління модель може мати гібридну силову установку на базі 1,5-літрового ДВС, а також наддувний турбодвигун 2.0.

admin

Наверх