Опубліковано фотографії невідомого Haval > Gercek Tesisat

Опубліковано фотографії невідомого Haval

У розпорядженні порталу «Китайские автомобили» опинилися шпигунські фотографії невідомої новинки Haval, який тестують у КНР. Видання передбачає, що до об’єктиви камер потрапив H6 наступного покоління, який, ймовірно, вийде на місцевий ринок протягом 2023 року. Також повідомляється, що в основі кросовера лежить платформа L.E.M.O.N 2.0, але чим вона відрізнятиметься від нинішньої версії «візка», поки що невідомо.

На знімках знято кросовер у камуфляжі. У нього вузька передня оптика, яка ріднить його з нинішнім H6, проте у тестового прототипу вона доповнена «іклами», що обрамляють решітку радіатора. Сама решітка теж відрізняється від тієї, яка встановлюється на знайомий нам Haval H6 – у неї інший малюнок і форма, а рамка, мабуть, відсутня. Інакше оформлена і корма – у прототипу ліхтарі не з’єднані смужкою, що світиться, задні стійки сильніше завалені, а накладки вихлопної системи мають прямокутну форму.

Шпигунам вдалося зробити і фотографії салону. На всю передню панель простягнувся кластер, який об’єднує під одним склом три екрани – цифрову «приладку», дисплей мультимедійної системи та додатковий тачскрин для пасажира.

Також можна помітити проекційний екран та центральний тунель у новому для моделі дизайні, на якому розміщено два слоти бездротової зарядки.

Кермо нагадує те, яке встановлюється на Haval Shenshou (він Monster або Mystical Beast). Ймовірно, селектор коробки передач винесений на рульову колонку, як і Shenshou.

Інформації про силову установку поки немає.

admin

Наверх