Опубліковано рендерні зображення нової Toyota Camry > Gercek Tesisat

Опубліковано рендерні зображення нової Toyota Camry

Седан Toyota Camry – одна з найпопулярніших моделей у своєму класі у світі. Пророкуючи йому швидку зміну покоління, дизайнер Джош Бірнс підготував для порталу CarsCoops власні рендери нової Camry, яка, за чутками, може дебютувати найближчими роками.

Судячи з зображень, однією з цілей Бірнса при малюванні нової Camry було зробити її кузов ще спортивнішим і динамічнішим. Для цього він зрушив колеса ближче до кутів кузова, а боковини зробив плавними. Крім того, дизайнер зобразив абсолютно нові світлодіодні фари, багатоспицеві колісні диски та об’ємний капот.

Жодної інформації ні про салон, ні про техніку седана Camry наступного покоління поки немає. Подейкують, що модель збудують на доопрацьованій версії модульної платформи TNGA-K, яка вже є основою актуальної Camry та багатьох інших актуальних моделей концерну Toyota, у тому числі Toyota Crown, RAV4, Highlander та Lexus ES.

Toyota Camry – один з найбільш продаваних легкових автомобілів у світі. З 1997 по 2007 рік, за винятком 2001 року, Camry була найбільш продаваним легковим автомобілем на ринку США.

admin

Наверх