Опубліковано перші фотографії з нового календаря Pirelli > Gercek Tesisat

Опубліковано перші фотографії з нового календаря Pirelli

Компанія Pirelli опублікувала фотографії бекстейджа зі зйомок нового календаря. Як і завжди, він вийде восени (торік презентацію календаря було скасовано через пандемію коронавірусу). На цей раз тема календаря звучить так: «Любовні листи музі». Зйомками займалася австралійський фотограф Емма Саммертон. За її словами, у фотографіях будуть втілені жіночі образи, які надихали її протягом життя.

«Із самого початку моєї кар’єри у фотографії я завжди ставила питання, ким є жінка в моєму кадрі? Хто вона? Куди вона хоче піти? Кого вона кохає? Як вона кохає? Що нею рухає? Який вона бачить себе у цьому світі? Як вона стає власною уявою? Спочатку я ставлю ці питання собі, а потім проектую їх на історію, яку я намагаюся розповісти, або на емоції, які сподіваюся передати. Моя мета – надихнути глядача відкрити свій розум і мріяти разом зі мною», – каже Емма Саммертон.

«Я помітив роботи Емми Саммертон тому, що її роботи є багатим, чарівним і казковим світом, наповненим кольором і уявою», – заявив виконавчий віце-президент і генеральний директор компанії Pirelli Марко Тронкетті Провера.

Зйомки календаря 2023 року зайняли чотири дні: три з них пройшли у Нью-Йорку та один – у Лондоні. У календарі з’явиться багато відомих моделей: Белла Хадід, Кара Делевінь, Емілі Ратаковські та Саша Пивоварова.

Презентація нового календаря Pirelli відбудеться у листопаді. Більше фото по посиланню під новиною.

admin

Наверх