Опубліковано перші зображення електричного фургона Ford Transit > Gercek Tesisat

Опубліковано перші зображення електричного фургона Ford Transit

Компанія Ford, як і обіцяла, розширює лінійку електрокарів у Європі: поки що європейцям доступний тільки Mustang Mach E, але вже в 2023 році до нього приєднається «батарейна» версія кросовера Puma. Також заявлено ще два кросовери, а в комерційному сегменті з’явиться E-Transit.

Поки відомо лише те, що електричний фургон з’явиться у європейських дилерів у 2023 році, і його запропонують із системами: попередження зіткнення, розпізнавання пішоходів, екстрене гальмування та контроль рядності руху. За попередніми даними, такий Transit побудований на тій же платформі, що і звичайна модель, але адаптована під електричну силову установку.

Крім E-Transit, в лінійку комерційних автомобілів комерційних автомобілів Ford в Європі увійдуть Transit Courier, Transit Custom, Tourneo Courier і Tourneo Custom. Transit Courier та Tourneo Courier орієнтовно з’являться на місцевому ринку у 2024 році.

У планах Ford – до 2035 року продавати в Європі лише екологічно чисті пасажирські та комерційні автомобілі. До цього року автовиробник має намір не лише відмовитись від двигунів внутрішнього згоряння, а й досягти вуглецевої нейтральності на своїх заводах.

admin

Наверх