Опубліковано перше шпигунське фото Dacia Duster нового покоління > Gercek Tesisat

Опубліковано перше шпигунське фото Dacia Duster нового покоління

Під час дорожніх випробувань днями вдалося сфотографувати Dacia Duster нового покоління. Незважаючи на те, що показаний кросовер ззаду, вже стає зрозумілим, які зміни він отримає. Раніше автомобіль тестувався у Лапландії, але отримати його зображення там не вдалося. З іншого боку, це вказує на те, що в процесі поновлення настала фінальна стадія, де триває перевірка безпосередньо технічних вузлів. На цей раз кросовер був помічений у Швеції. Прем’єра моделі очікується на початку наступного року, але точні терміни поки що не розкриваються.

Звичайно, кузов автомобіля прихований під маскувальною плівкою, але дещо розглянути в його зовнішності можна. Щоправда, сфотографувати його вдалося лише ззаду, хоча частково на знімку видно і профіль авто. На фото представлені румунські номери, а це вказує на те, що розробка проекту ведеться на заводі в Міовень. Варто зазначити, що зміни будуть не лише у зовнішньому вигляді, а й усередині кросовера, а також у технічній «начинці».

Що стосується екстер’єру, то тут простежується явна схожість із показаним раніше концептом Dacia Bigster. Зокрема, в тому ж стилі виконано оптику, яка отримала незграбний формат виконання. Багато в чому цей ефект отримано за рахунок багатокутної форми ліхтарів. Зате двері багажника виглядають простіше. Візуально кросовер виглядає більшим і ширшим, але його габарити поки не розкриваються. Попереду очікуються аналогічні зміни, виконані у стилі Bigster. Фари отримають технологію Full LED. У салоні Dacia Duster з’являться покращена версія панелі приладів, новий інформаційно-розважальний комплекс і ряд інших опцій, яких немає в актуальній варіації.

Як було сказано вище, нововведення будуть і в механіці. Так, кросовер «переїхав» на платформу CMF-B від компанії Renault. Це вказує на більш ефективну силову частину та електрифікацію. Зокрема, зроблено акцент на тому, що автомобіль у новій версії більше не пропонуватиметься із дизельним агрегатом. Зате буде доступна біпаливна варіація LPG на базі 1,3-літрового двигуна TCe. Dacia Duster буде оснащуватися 1,2-літровими двигунами з віддачею в 120 і 140 к.с., також гібридними установками (HEV).

admin

Наверх