Опубліковано нові шпигунські знімки електричного Porsche 718 Boxster > Gercek Tesisat

Опубліковано нові шпигунські знімки електричного Porsche 718 Boxster

Шпигунські фотографії нового Porsche 718 Boxster з повністю електричною силовою установкою ми вже бачили, проте нова порція знімків показує деякі нові деталі.

Так, цілком очевидно, що новинка отримає активну аеродинаміку – про це свідчать відкриті закрилки в повітрозабірниках переднього бампера. Також очевидно, що тестовий автомобіль позбувся непотрібних повітрозабірників у задній частині та отримав фальшиву вихлопну систему та новий задній бампер.

Даних про силову установку для нового Porsche Boxster поки немає. Передбачається, що автомобіль випускатимуть у варіанті з одним і двома електромоторами. При цьому в першому випадку весь момент передаватиметься на задню вісь, а в другому на обидві осі.

Відзначимо, що новий Porsche Macan EV збудують на платформі PPE, тоді як для електричних версій Boxster та Cayman буде розроблена окрема архітектура. Вона передбачає, що батареї будуть розташовані ближче до асфальту, що покращить керованість спорткарів. Передбачається, що новинки представлять ближче до кінця 2023 року.

admin

Наверх