Опубліковано незалежні рендери електричного VW Beetle > Gercek Tesisat

Опубліковано незалежні рендери електричного VW Beetle

На початку 2022 року голова Volkswagen Group Герберт Дісс заявив, що актуальна електрична платформа MEB «допускає розробку емоційних моделей». Оскільки ці слова пролунали у контексті згадки про Beetle, журналісти розцінили їх як натяк на появу електричної версії моделі. Але з того часу жодної інформації про «батарейного» Жука не було.

Цю прогалину заповнили незалежні художники. На думку грузинського промислового дизайнера Георгія Тедорадзе, електричний Volkswagen Beetle має зберегти ретродизайн.

У його версії це п’ятидверний хетчбек у бежевому кузові із широкою поздовжньою коричневою смугою на капоті. Цим же кольором прокреслено тонку лінію від центру передньої колісної арки до задньої стійки та по верхньому краю віконної лінії. У передній бампер автор «вмонтував» С-подібні світлодіодні елементи. Над склом багажних дверей нависає «козирок» заднього спойлера. А доповнюють «електричний» образ Volkswagen Beetle аеродинамічні колісні диски.

На відміну від практично серійного електромобіля Георгія Тедорадзе «Жук» його американського колеги Девіда Скотта Ніла II зі студії Modus Applied Innovations у Техасі більше схожий на концепт. У нього короткий іграшковий кузов із дуже широкими колісними арками та видатним аеродинамічним обважуванням, гідним R-версії. Неоново-зелені вставки на кузові, ймовірно, повинні вказувати на електричну сутність автомобіля.

На жаль, обидва варіанти так й залишаться рендерами. Хоча бежевий Volkswagen Beetle грузинського дизайнера цілком міг стати альтернативою існуючому ID.3.

admin

Наверх