Опубліковано зображення та характеристики нового Mitsubishi L200 > Gercek Tesisat

Опубліковано зображення та характеристики нового Mitsubishi L200

Компанія Mitsubishi ще взимку вивела на дорожні випробування зразок пікапа L200 нового покоління. Майже відразу після цього стало відомо, що даний автомобіль стане прототипом для багатьох інших моделей, які в найближчому майбутньому випустить японська марка. Тому дизайн Mitsubishi L200 2024 розкриває зовнішність наступних новинок виробника.

Незалежний розробник представив 2 рендери, які показують, як може виглядати японська модель. Судячи з них, майбутній L200 збереже впізнавану зовнішність, хоча його кузов буде досить глибоко перероблений. На думку автора даних рендерів, для пікапа оберуть більш спортивний дизайн екстер’єру, який відрізнятиметься гладкими формами. Автомобіль оснастять тонкою головною оптикою із додатковим блоком вогнів, який також зменшать у розмірах.

L200 збереже фірмові металеві вставки, які обрамляють решітку радіатора. Але ці елементи також будуть перероблені. Передній та задній бампери мають порівняно просту конфігурацію, що загалом відповідає дизайну багатьох поколінь L200. Крім того, ззаду з’являться великі ліхтарі, а колісні арки виглядають ширше, ніж актуальна версія пікапа.

Повідомляється, що новий L200 буде більшим, ніж його попередник, довжина якого досягає 5210 мм. Також очікується, що у японської моделі розширять колію, що позитивно позначиться на прохідності. Певні питання викликає повний привід. Нині L200 оснащується двома типами трансмісії. Але майбутній пікап можливо переїде на нову платформу, яка обмежує можливості використання різних видів повного приводу.

admin

Наверх