Опубліковано зображення невідомого кросовера Toyota > Gercek Tesisat

Опубліковано зображення невідомого кросовера Toyota

В інтернет потрапили зображення нового кросовера Toyota. Їх передали Департаменту інтелектуальної власності Австралії для реєстрації. Про це пише сайт The Drive.

Кросовер Toyota є серійною версією концепт-кара Small SUV EV, показаного минулого року. Однак якщо прототип був електричним, то серія авто піде в плаг-ін гібридному виконанні. На це натякають широка решітка радіатора, а також наявність у кросовера одночасно лючка бензобака та роз’єму для підзарядки.

Нова Toyota відрізняється гранованим дизайном із загостреним «носом» і клиноподібним профілем. Має тоненькі діодні фари в стилі Toyota Crown, висувні дверні ручки та високо посаджені ліхтарі.

Поки що точно не відомо, яку модель розсекретили. Швидше за все, перед нами – кросовер Toyota C-HR другого покоління, адже нинішня модель має схожий силует. C-HR випускають із 2016 року, і незабаром очікується нова її генерація.

Нова Toyota C-HR буде збудована на платформі TNGA-C, як і модель Corolla. Передбачається, що, крім гібридного варіанту, будуть доступні й бензинові версії кросовера. Прем’єра моделі має відбутися у 2023 році.

admin

Наверх