Оприлюднено зображення нового кросовера Haval > Gercek Tesisat

Оприлюднено зображення нового кросовера Haval

Кросовер Haval M6, який залишається найдоступнішим SUV у лінійці бренду, скоро змінить покоління. Про це свідчить поява нових шпигунських знімків.

Судячи зі світлин, бюджетний кросовер Haval досить сильно зміниться зовні та ще сильніше дистанціюється від стилістики «старшої» моделі F7. Це видно по новій безрамковій решітці радіатора, візуально об’єднаній з бампером і фарами іншої форми, що отримали незвичайні «кликоподібні» поворотники.

Збоку Haval M6 наступного покоління видають нові колісні диски, накладки на арках і дзеркала, що перемістилися на двері, а ззаду «посвіжілий» паркетник легко впізнати по нових розділених ліхтарях, спойлеру і більш агресивному бамперу.

В основу новинки ляже модульна платформа L.E.M.O.N, на якій вже побудовані Cool Dog, Jolion та деякі інші сучасні паркетники.

Автомобіль отримає 1,5- і 2,0-літрові турбомотори, що працюватимуть спільно з семишвидкісним «роботом», а також гібридну силову установку з двоступінчастою трансмісією DHT і можливістю підзарядки від мережі.

Прем’єра Haval M6 нового покоління може відбутися уже навесні поточного року.

admin

Наверх