Оновлений Ford Explorer повністю розсекречений > Gercek Tesisat

Оновлений Ford Explorer повністю розсекречений

Спільне підприємство Changan-Ford повністю розсекретило рестайлінговий позашляховик Explorer для Китаю та опублікувало нові фотографії моделі, зокрема салону.

З рестайлінгом Ford Explorer отримав нову решітку радіатора. Помінялися бампери, фари та ліхтарі, а в салоні з’явилася нова мультимедійна система з роздільною здатністю 4K, схожа на ту, що використовується на кросовері Ford Evos та седані Mondeo. 

Оновлений Explorer будуть оснащувати, вже відомою нам, «турбочетвіркою» 2.3 EcoBoost потужністю 276 кінських сил і 425 Нм моменту, що крутить. Пару їй складає дев’ятидіапазонний автомат. Пізніше у гамі також може з’явитися базовий агрегат об’ємом два літри та потужністю близько 220 сил.

Прем’єра рестайлінгового кросовера відбудеться на Пекінському автосалоні у квітні, там же дебютує спеціальна версія дорестайлової моделі під назвою Warrior. Новинку легко впізнати по червоних корпусах дзеркал, яскравим молдінгам, вставкам на передньому бампері, шильдиках та оригінальних 20-дюймових дисках з п’ятьма здвоєними спицями.

admin

Наверх