Оновлений Audi Q7 вперше спіймали на тестах > Gercek Tesisat

Оновлений Audi Q7 вперше спіймали на тестах

Зазвичай автомобілі проживають свій життєвий цикл за єдиним сценарієм: після виходу нового покоління відбувається рестайлінг, після чого виробники знову змінюють генерацію. Але це, схоже, не стосується нового Audi Q7 2024 року. Німецька модель вдруге переживає рестайлінг, який принесе невеликі зміни.

Можливо, причина, чому Audi вирішила відмовитися від зміни поколінь, полягає у прагненні компанії перевести весь модельний ряд на електрику. З огляду на те, що з 2026 року компанія припинить розробку автомобілів з ДВЗ, ймовірно, третя генерація Q7 так і не вийде на ринок. А рестайлінг, що готується, допоможе виробнику продовжити термін служби нинішньої генерації кросовера.

Опубліковані фотографії показують черговий етап у еволюційному розвитку німецької моделі. Кросовер отримав перероблену решітку радіатора з безліччю подвійних ребер. Вона, судячи з знімків, доповнюється активними шторками зміни аеродинаміки кузова. Audi Q7 оснастили видозміненою головною оптикою. Передній бампер також зазнав точкової модернізації.

Позаду німецька модель проглядає стандартні накладки на вихлопні труби. На опублікованих фотографіях можна почасти розглянути салон кросовера. Audi не приховувала деталі інтер’єру. Це свідчить, що поточне оформлення салону буде перенесено на рестайлінговий Q7. Але не виключено, що німецька компанія все ж таки модернізує його до виходу серійного кросовера.

За чутками, Audi тестуватиме новий Q7 протягом кількох місяців. Очікується, що автомобіль дебютує не раніше кінця 2023 року. Ймовірно, великих змін у моторній гамі не станеться.

admin

Наверх