Нові подробиці про майбутній Toyota Land Cruiser Prado > Gercek Tesisat

Нові подробиці про майбутній Toyota Land Cruiser Prado

Поява нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado викликає чималий ажіотаж як серед автомобілістів, так і експертів, які всіляко намагаються з’ясувати подробиці про машину. Напередодні у Мережі з’явилася чергова порція новин. Вони ще більше проливають світло на майбутнє Toyota Land Cruiser Prado 2023 модельного року.

Як повідомили інсайдери, керівництво японського бренду планує продемонструвати новинку у третьому кварталі поточного року. Раніше у Мережі вже з’являлася інформація про те, що дебют флагманської моделі може відбутися у серпні.

Незважаючи на те, що довкола нової генерації LC Prado виробник постарався створити завісу таємниці, деякі подробиці про неї всі були розкриті. Так, для виробництва майбутньої версії позашляховика буде задіяна найсучасніша архітектура TNGA, яка сьогодні лежить в основі багатьох моделей.

Крім того, виробник може розширити перелік доступних моторів, які пропонуються для позашляховика. Поряд із класичними бензиновими двигунами, об’єм яких становить 2.5, 3.5 та 4 літри, розробник планує запропонувати дві гібридні установки. Передбачається, що вони базуватимуться на основі 2.4- та 2.5-літрових ДВС. Точних даних про коригування зовнішнього вигляду автомобіля поки немає, але фахівці очікують, що позашляховик повторить ті зміни, які отримав LC 300.

При цьому «шпигунських» фотографій, які могли б пролити світло на підготовлені зміни для позашляховика, в Мережі поки що не публікували. Враховуючи той факт, що прем’єра автомобіля вже не за горами, потрібно сказати, що виробнику все ж таки вдається мінімізувати витоку даних і максимально зберігати інтригу навколо свого флагмана.

admin

Наверх