Нову Honda CR-V 2023 показали на перших офіційних фото > Gercek Tesisat

Нову Honda CR-V 2023 показали на перших офіційних фото

Honda CR-V 2023 стала соліднішою на вигляд і підросла в розмірах. Спочатку кросовер запропонують у бензинових і гібридних версіях, а пізніше з’явиться й електромобіль.

Опубліковано перші офіційні фото Honda CR-V шостого покоління. Презентація кросовера відбудеться цього літа – її перенесли на рік через коронавірус і дефіцит мікрочіпів. Подробиці моделі розкрили у пресслужбі Honda.

Варто зазначити, що нещодавно нова Honda CR-V вже була повністю розсекречена в Китаї. Офіційні знімки підтвердили, що шпигунські фото були фейком.

Кросовер Honda CR-V 2023 змінився зовні та виглядає солідніше – у дизайні стало більше граней і менше плавних ліній. Широка решітка радіатора та тоненькі світлодіодні фари – риси нового стилю японської марки. Ліхтарі, як і раніше, розташовані в стійках даху. Також видно, що автомобіль помітно зріс.

Розміри Honda CR-V 2023:

  • довжина – 4 703 мм;
  • ширина – 1 866 мм;
  • висота – 1 680 мм;
  • колісна база – 2 700 мм.

Оскільки кросовер став більшим, це дозволило встановити третій ряд сидінь. Їх, найімовірніше, запропонують за доплату.

Які версії Honda CR-V 2023 будуть запропоновані

На фото засвітився гібрид Honda CR-V – він, як і раніше, буде оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном та електромотором, але стане економічнішим. Також очікується версія з 1,5-літровою турбочетвіркою на 193 к. с., а потім з’явиться і перший електромобіль Honda CR-V. Заплановані модифікації з переднім і повним приводом.

admin

Наверх