Новий Volkswagen ID.7 отримає «розумний» клімат-контроль > Gercek Tesisat

Новий Volkswagen ID.7 отримає «розумний» клімат-контроль

Два тижні тому у рамках виставки споживчої електроніки CES компанія Volkswagen представила новий електричний седан із індексом ID.7. Модель надійде у продаж у четвертому кварталі цього року, а поки що виробник відкриває завісу над її характеристиками

Новинка отримає інноваційну систему клімат-контролю, яка здатна включатись автоматично після виявлення ключа-брелка, ще до того, як водій сяде в кабіну та почне поїздку. Система сама визначає температуру повітря та вибирає потрібний режим. Якщо кинути двері в електрокар відчиненими в спекотний день, то дефлектори почнуть активно пересуватися вгору-вниз, щоб остудити велику площу.

Доступ до системи клімат-контролю здійснюється через 15-дюймовий мультимедійний екран, а регулювання температури – за допомогою сенсорних повзунків з підсвічуванням, встановлених під екраном. Щоб змінити установки, можна використовувати голосове керування.

Наприклад, водії можуть сказати фразу «Привіт, Volkswagen, у мене холодні руки», після цього система активує функцію підігріву керма і спрямовуватиме на нього тепле повітря протягом п’яти хвилин. Ще в VW ID.7 є датчик, вбудований у вітрове скло, який визначає кут падіння сонячного світла, та допомагає клімат-контролю адаптуватися до нерівномірного нагрівання салону.

admin

Наверх