Новий Suzuki Grand Vitara виходить на світовий ринок > Gercek Tesisat

Новий Suzuki Grand Vitara виходить на світовий ринок

Новий Suzuki Grand Vitara надходить у продаж по всьому світу. Відроджену модель продаватимуть у більш ніж 60 країнах світу. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Suzuki Grand Vitara відродили минулого року у форматі компактного та недорогого кросовера. Донедавна модель продавалася лише в Індії (саме там її випускають) і там за кілька місяців розійшлася тиражем у 23 000 екземплярів.

На першому етапі кросовер Suzuki продаватимуть у сусідніх з Індією країнах та в Латинській Америці, а потім географію моделі розширять. Ціна Suzuki Grand Vitara складає від 13 750 до 24 000 доларів.

Відроджений Suzuki Grand Vitara – компактний кросовер, розроблений на платформі Toyota Hyryder. Дизайн авто виконаний у новому фірмовому стилі – з роздутими колісними арками, широкими решітками радіатора та «двоповерховими» діодними фарами.

Розміри Suzuki Grand Vitara 2023:

  • Довжина – 4345мм
  • Ширина – 1795 мм
  • Висота – 1645 мм
  • Колісна база – 2600 мм

Салон Suzuki Grand Vitara декорований штучною шкірою. У задніх сидінь регулюється кут нахилу спинок.

Топові версії моделі отримали віртуальну панель приладів, 9-дюймовий тачскрін та проєкцію на лобове скло. Також комплектація Suzuki Grand Vitara включає безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль, панорамний дах, камери кругового огляду, вентиляцію сидінь.

Базовий кросовер оснащують 1,5-літровим бензиновим двигуном на 102 к.с. з 48-вольтною «м’якою» гібридною установкою. Він витрачає 4,7 л/100 км із переднім приводом та 5,1 л/100 км – з повним. На вибір запропоновані 6-ступінчаста механічна КПП та варіатор.

Доступний і повноцінний 116-сильний гібрид з 1,5-літровою четвіркою та електромотором. Такий Suzuki Grand Vitara комплектується варіатором, а його витрата палива становить 3,5 л/100 км.

admin

Наверх