Новий Subaru Crosstrek замінить XV на всіх світових ринках > Gercek Tesisat

Новий Subaru Crosstrek замінить XV на всіх світових ринках

У Японії презентували новий Subaru Crosstrek. Найкомпактніший і найдоступніший кросовер марки надійде у продаж з початку 2023 року. Про це повідомляє офіційний сайт Subaru.

Модель попереднього покоління відома в Україні як Subaru XV, а під назвою Crosstek продавалася лише на північноамериканському ринку. Тепер же ця назва стала «глобальною».

Новий Subaru Crosstrek не надто змінився зовні, але виглядає виразніше попередника. У нього знайомий профіль і пластиковий обвіс, але боковини стали рельєфними, а радіаторні грати зробили більшими. Також привертають увагу тоненькі розкосі діодні фари і С-подібні ліхтарі. Крім того, кросовер Subaru трохи підріс.

Розміри Subaru Crosstrek 2023:

  • Довжина – 4480 мм
  • Ширина – 1800 мм
  • Висота – 1580 мм
  • Колісна база – 2670 мм

Головне нововведення в салоні – великий 11,6-дюймовий сенсорний дисплей від старшого брата Subaru Ascent. Крім того, всередині покращено шумоізоляцію та встановлені більш комфортабельні передні сидіння.

Новий Subaru Crosstrek дебютував у 150-сильній гібридній версії e-Boxer з 2,0-літровою оппозитною четвіркою та електромотором. У лінійці залишаться і бензинові мотори об’ємом 2,0 л (156 к.с.) та 2,5 л (184 к.с.). Усі модифікації зберегли варіатор та постійний повний привід.

admin

Наверх