Новий MINI Countryman 2024 сфотографували напередодні дебюту > Gercek Tesisat

Новий MINI Countryman 2024 сфотографували напередодні дебюту

Перші шпигунські фото MINI Countryman 2024 з’явилися кілька місяців тому. Днями шпигунам вдалося знову сфотографувати новинку. Фотографії авто поширило видання Carscoops.

На останніх фото, знятих у двох різних місцях, показаний топовий Countryman JCW, оскільки прототипи мають вихлопну систему з чотирма патрубками та потужні гальма з червоними супортами.

Спереду помітні нові фари, які мають горизонтальну смугу денних ходових вогнів. Ми також можемо побачити новий «передок» з широкиою решіткою радіатора та розташованими один над одним нижніми повітрозабірниками. Новинці дісталися нові дверні ручки і менш виражене облицювання. Найбільшою зміною став збільшений розмір Countryman, оскільки кросовер стане ближчим до BMW X1.

Автівка матиме електричний варіант, який, як очікується, повторюватиме перероблений BMW iX1. Такий паркетник може отримати АКБ на 64,7 кВтг, яка живить систему повного приводу з двома двигунами, розвиваючи загальну потужність у 308 кінських сил.

MINI також підтвердила плани щодо варіантів ДВЗ, і, за чутками, вони можуть бути використані спільно з X1. Зокрема йдеться про 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддуванням потужністю 241 к.с..

admin

Наверх